MKC Recepten - Wat aten we zoal?
Jan
7

Macaroni Stroganoff

Jawel, Martijn. Ook deze dag heb je lekker gegeten. Je vroeg zelfs om het recept. Dat volgt later een keer, maar het was macaroni Stroganoff uit de oven naar een klassiek Pauliaans recept.

En wat zit daar zoal in:

  • 600 g Honig macaroni: zowel viergranen als grote schelpjes
  • 600 g rundergehakt
  • 600 g eco bami/nasi groentemix (jawel geen macaroni mix)
  • 1 rode paprika
  • 1 bakje champignons
  • tot paneermeel gemalen beschuit
  • wat arachide-olie en margarine
  • en heel veel kruiden en kruidenmixen…

Rul het gehakt in Italiaanse wereldkruiden. Voeg de champignons, groentemix en paprika in volgorde toe om de minuut. Kook ondertussen de macaroni al dente. En smeer de ovenscha(a)l(en) in met boter en verwarm de oven voor op zo’n 200 graden Celsius . Voeg bij het gehakt en de groenten pikant paprikapoeder naar smaak en de 2 Honig macaroni Stroganoff kruidenmixen. Voeg wat wodka en water toe en laat dit enkele minuten indikken. Voeg alles bij elkaar en roer de pasta goed door de saus. Doe alles in de ovenscha(a)l(en) en bestrooi dit volledig met de tot paneermeel gemalen beschuit. Verdeel over de bovenkant nog wat kleine stukjes boter en zet het geheel zo’n 20 minuten in de oven. Serveer de macaroni Stroganoff eventueel met Maggi naar smaak.

Gepost in Recepten door Paul op 07-01-2007 | 1 Comment »

One Response

  1. Martijn Says:

    en die smaakt ook hier uit de oven prrrrrima deluxe!

    zelfs zonder kaas..