MKC Recepten - Wat aten we zoal?
Oct
3

Chicken Marsala en Pasta Zuccini

Hele kipfilets, peper & zout, in grote koekenpan roomboter en olie, middelhoog vuur rondom braden tot bruin. Uit de pan nemen, klontje roomboter toevoegen. Fijne sjalot aanfruiten, handvol champi’s d’rbij, na 5 min. 1 el. bloem eroverheen. 2 min. later afblussen met glas Marsala. Wat laten inkoken, zout naar smaak en 2 glazen kippeboullion toevoegen. Filets terug in de pan tot gaar.

Saus binden met koude boter en garneren met peterselie.

Pasta al dente koken. Pijnboompitten roosteren, courgette blokjes in hete olijfolie roerbakken, peper en zout. Uitgelekte pasta en pijnboompitten erbij gooien. Eroverheen; verse parmesan en salieboter (gesmolten roomboter, citroensap, wat salieblaadjes, peper en zout).

Lekker hoor.

Gepost in Recepten door Martijn op 03-10-2007 | Comments Off on Chicken Marsala en Pasta Zuccini

Comments are closed.