MKC Recepten - Wat aten we zoal?
Mar
2

Goulashaardappelschotel

Gehaaste bereidingswijze of hoe je nooit van 35 minuten 20 minuten kan maken:

  • Bak de varkenspoulet in een ruime hoeveelheid paprikapoeder goudbruin.
  • Voeg goulashkruiden en water toe en laat het geheel beginnen met stoven.
  • Snij ondertussen champignons klein en voeg die toe aan het stoofpotje.
  • Bak gekruide aardappelkrieltjes goudbruin en voeg deze ook toe aan het stoofpotje.
  • Snij ondertussen 2 paprika’s (bij voorkeur witte) klein en voeg deze als laatste toe aan het stoofpotje.
  • Laat het geheel nog even stoven en serveer het zodra de goulashsaus dik genoeg is.

Het resultaat ziet er ongeveer zo uit op een bord:

Goulashaardappelschotel

Gepost in Recepten door Paul op 02-03-2007 | Comments Off on Goulashaardappelschotel

Comments are closed.